تبلیغات
 rima-delshekaste - طرز تهیه سالاد سزار به ۴ روش رازهای سرآشپز

نان تست را در ابعاد کوچک (به اندازه حبه قند) برش و در یک قاشق مرباخوری روغن زیتون تفت دهید. سپس تکه‌های نان را روی حوله یک بار مصرف بگذارید تا روغن اضافه شان گرفته شود. تکه‌های مرغ را نیز در تابه خط دار که کف آن با یک قاشق غذاخوری روغن زیتون چرب شده است، گریل کنید و سپس برش بزنید. در کاسه‌ای بزرگ، کاهوها را به قطعات بزرگی خرد کنید. برای تهیه سس این سالاد هم یک زرده تخم مرغ را در مخلوط کن بریزید و کم کم و هنگام کار کردن مخلوط کن، به آن روغن زیتون اضافه کنید. آنقدر این کار را ادامه دهید تا مایع غلیظی به دست آید. سپس به این مخلوط آب یک لیموی تازه را اضافه کنید و کمی در آن سرکه بریزید. بعد از تهیه سس اولیه، برای این حجم سالاد، ۴ قاشق غذاخوری از سس را با نیمی از پنیر پارمیزان مخلوط کنید. هنگام سرو سالاد نیز ابتدا کاهو را اضافه کنید، روی آنها سس مخلوط شده با پنیر پارمیزان بریزید، سپس مرغ‌های گریل شده را بیفزایید و سپس تکه‌های نان را قرار دهید و در آخر روی تمام محتویات پنیر پارمیزان بپاشید. به این ترتیب سالاد شما آماده سرو خواهدبود.

سالاد سزار، یکی از سالاد های خوشمزه و پر طرفدار در میان مردم جهان است. در ادامه طرز تهیه چند نوع سالاد سزار خوشمزه را به شما عزیزان آموزش می دهیم . با ما همراه شوید …

طرز تهیه سالاد سزار به ۴ روش   رازهای سرآشپز

سالاد سزار

سالاد سزار، سالاد محبوبی است که اولین بار توسط سرآشپز سزار کاردینی (cesare cardini) که یکی از مهاجران جنگ جهانی اول به ایالت کالیفرنیا و شهر سن‌دیه‌گو بود؛ درست شد.

سزار کاردینی بعد از چند سال کار در سن‌دیه‌گو، به تجوانای مکزیک مهاجرت و در همان جا رستوران خود را برپا کرد. در سال ۱۹۲۴ میلادی برای جشن ۴ جولای، سزار این سالاد محبوب را درست می‌کند. جالب این است که این سالاد، به دلیل کمبود مواد اولیه در رستوران سزار به ‌وجود آمد، مخلوطی از مزه‌های کاملاً سنتی ایتالیایی که از آن روز تا به حال هر کسی آن را خورده به طرفداران این سالاد پیوسته. پنیر پارمزان، کاهو و روغن زیتون بکر به همراه سس ورسترشایر (Worcestershire) که معمولاً در آمریکا برای سس سالاد استفاده می‌شود. این سالاد خوشمزه در ۲۰ دقیقه تهیه می‌شود. قدمت این سالاد به ۱۰۰ سال پیش برمی‌گردد.

روش۱: سالاد سزار اصل ایتالیایی

زمان آماده سازی : حداکثر ۳۰ دقیقه


مواد لازم:(برای ۵ نفر)

  • کاهو تازه                   ۱ عدد
  • نان تست                  ۴-۳ عدد
  • روغن زیتون بکر          ۱۵۰ میلی‌لیتر
  • پنیر پارمزان               ۱۰۰گرم
  • سرکه سفید             ۱ قاشق غذاخوری
  • تخم‌مرغ                   ۱ عدد
  • سیر                        ۲حبه
  • آب‌لیموی تازه            ۲ قاشق غذاخوری
  • سس ورسترشایر      ۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

برای درست کردن این سالاد باید قسمت‌های سالم و تازه کاهو را انتخاب کرده. سپس برگ‌ها را خوب بشوییم و خشک‌کنیم.

دور نان‌های تست را به صورت یک قاب برش می‌زنیم و کنار می‌گذاریم (دور نان چون خشک‌تر است، سس و مواد را خوب به خود جذب نمی‌کند. به همین دلیل دور نان را جدا می‌کنیم و از بقیه نان استفاده می‌کنیم) قسمت‌های سفید و اسفنجی نان را به ابعاد ۱ سانتیمتری برش داده و در تابه نچسب که آغشته به کمی روغن و سیر له شده است با حرارت ملایم، تست می‌کنیم.

برای آماده‌سازی سس سالاد ابتدا آب‌لیمو، تخم‌مرغ (تخم‌مرغ را ۱ دقیقه آب‌پز کنید)، سرکه سفید یا سرکه سیب، سس ورسترشایر، نمک و فلفل را مخلوط کرده با هم زن یا غذا ساز خوب مخلوط می‌کنیم بعد از حدود ۵ دقیقه، کم‌کم شروع به اضافه کردن روغن می‌کنیم تا حالت مایونز به خود بگیرد و کمی غلیظ شود.

برای سرو این سالاد کافی است برگ‌های تازه کاهو را خردکرده و در ظرف مناسب ریخته، نان‌های تست‌شده و پنیر پارمزان رنده شده را روی آن بریزید و در ‌‌نهایت سس محبوب (آمریکایی‌ها و اروپایی‌ها) را به آن اضافه کنید.

در نقاط مختلف دنیا به دلیل کمبود وقت و مسائل مختلف دیگر تغییراتی در این سالاد به وجود آمده است ولی دستور تهیه‌ای که ذکر شد در واقع اصیل‌ترین دستور تهیه سالاد سزار است.

با گذشت زمان این  سالاد با مناطق مختلف جغرافیایی تغییراتی کرده. گاهی آن را غنی‌تر و مزه‌دار‌تر می‌کنند و یا به آن سینه مرغ گریل شده، بیکن (در کشورهای غربی)، ماهی دودی یا میگو (در کشورهای ساحلی) اضافه‌ می‌کنند.

شما می‌توانید بسته به ذائقه خود افزودنی مناسب را اضافه کرده و سالاد سزار مورد پسند خود را پیدا کنید.

طرز تهیه چند نوع سالاد سزار دیگر را نیز در ادامه توضیح می دهیم:

روش ۲:

مواد اولیه :

  • پنیر رومانو(رنده شده ) : به مقدار لازم
  • تخم مرغ (آب پز؛ خرد شده) : ۱ عدد
  • سس سزار : ۱ قاشق سوپ خوری
  • کاهو : ۲ فنجان
  • لوبیای سویا (با پوست ؛ پخته) : ۱ قاشف سوپ خوری
  • گوشت ( خرد شده ، سرخ شده ، پخته ) : ۲ تکه

طرز تهیه :

۱. یک تابه ی کوچک را روی حرارت متوسط داغ کنید. گوشت سرخ شده با ادویه و لوبیای سویا را به تابه اضافه کنید و ۱ دقیقه تفت دهید تا کاملاً بپزد. مخلوط را داخل یک بشقاب که کف آن را با حوله کاغذی پوشانده اید بریزید و بگذارید روغنش کشیده شود.

۲. در یک کاسه متوسط، کاهو، تخم مرغ خرد شده، گوشت و لوبیای سویا را بریزید.

طرز تهیه سالاد سزار به ۴ روش   رازهای سرآشپز

طرز تهیه سالاد سزار

۳. خوب هم بزنید.

۴. سس سزار را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مخلوط شوند.

۵. پنیر را روی سالاد بپاشید و باز هم بزنید. سالاد را داخل یک بشقاب یا کاسه ی بزرگ بکشید.

 روش ۳:

مـواد لازم   (برای ۴ نفر)

  • سینه مرغ                   ۱۵۰گرم- ۲۵۰کیلوکالری
  • نان تست سبوس دار      ۹۰گرم- ۲۴۰کیلوکالری
  • کاهو پیچ                     ۶لیوان- ۱۵۰کیلوکالری
  • پنیر پارمیزان رنده شده    ۹۰گرم- ۱۱۰کیلوکالری
  • فلفل سیاه به میزان        به میزان دلخواه- ۰کیلوکالری
  • روغن زیتون                   ۲مرباخوری- ۹۰کیلوکالری
  • سس سالاد                 ۴غذاخوری- ۳۶۰کیلوکالری

طـرز تهیه

نان تست را در ابعاد کوچک (به اندازه حبه قند) برش و در یک قاشق مرباخوری روغن زیتون تفت دهید. سپس تکه‌های نان را روی حوله یک بار مصرف بگذارید تا روغن اضافه شان گرفته شود. تکه‌های مرغ را نیز در تابه خط دار که کف آن با یک قاشق غذاخوری روغن زیتون چرب شده است، گریل کنید و سپس برش بزنید. در کاسه‌ای بزرگ، کاهوها را به قطعات بزرگی خرد کنید. برای تهیه سس این سالاد هم یک زرده تخم مرغ را در مخلوط کن بریزید و کم کم و هنگام کار کردن مخلوط کن، به آن روغن زیتون اضافه کنید. آنقدر این کار را ادامه دهید تا مایع غلیظی به دست آید. سپس به این مخلوط آب یک لیموی تازه را اضافه کنید و کمی در آن سرکه بریزید. بعد از تهیه سس اولیه، برای این حجم سالاد، ۴ قاشق غذاخوری از سس را با نیمی از پنیر پارمیزان مخلوط کنید. هنگام سرو سالاد نیز ابتدا کاهو را اضافه کنید، روی آنها سس مخلوط شده با پنیر پارمیزان بریزید، سپس مرغ‌های گریل شده را بیفزایید و سپس تکه‌های نان را قرار دهید و در آخر روی تمام محتویات پنیر پارمیزان بپاشید. به این ترتیب سالاد شما آماده سرو خواهدبود.

روش ۴: سالاد سزار با فیله مرغ

مواد لازم برای بشقاب یک نفره:

  • کاهو                                 ۶ برگ
  • نان تست                          ۱ عدد
  • پودر پنیر پارمزان                  ۱ قاشق غذاخوری
  • فیله‌ی مرغ                         ۱ عدد
  • گردو                                  ۳ عدد

مواد لازم برای سس

  • روغن زیتون                          یک چهارم پیمانه
  • سس مایونز                         ۱ قاشق غذاخوری
  • نمک، فلفل و پودر سیر           به میزان لازم
  • آب لیموترش                         ۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

ابتدا کاهو را در بشقاب خرد می‌کنیم.

فیله‌ی مرغ را هم می توانید در فر گریل کنید و یا اینکه با کمی نمک و فلفل آب پز کرده و خردکنید و روی کاهو بریزید.

نان تست را به تکه‌های کوچک تقسیم کرده و به روغن زیتون آغشته کنید و در ساندویچ ساز تست کنید تا برشته شود بعد روی کاهو بریزید.

نکته:

می‌توانید در دمای ۱۴۰ درجه سانتی‌گراد در فر قرار دهید تا برشته شود یا حتی می‌شود از مایکروفر هم برای این منظور استفاده کنید قدرت ۱۰۰ و هر ۲۰ ثانیه کنترل کنید تا نان‌ها نسوزد.

برای داشتن طعم مطلوب یک قاشق مرباخوری روغن زیتون روی نان‌ها بریزید.

گردوها را کمی در آب خیس کرده و آن را روی کاهوها بریزید.

مواد سس را باهم مخلوط کرده و کمی هم بزنید و روی سالاد بریزید

بجای سس مایونز می تونید از سس هزار جزیره هم استفاده کنید بالطبع طعم بهتری خواهد داشت.

پنیر پارمزان را روی همه‌ی مواد بپاشید

به جای پودر سیر از سیر تازه و به جای نان تست از نان سوخاری هم می تونید استفاده کنید.

این سالاد یک شام سبک و مقوی هم محسوب می‌شود.

۱۰ راز خوشمزه تر شدن سالاد سزار 

سالاد سزار از سالادهای ایتالیایی است که در سال‌های اخیر در منوی رستوران‌های ایتالیایی به چشم می‌خورد. در تهیه این سالاد گاهی اشتباه‌هایی می‌بینیم که نشان از ناآگاهی تهیه کننده سالاد دارد. سالاد سزار، سالادی است که با پنیر پارمیزان طعم دار می‌شود، به آن سس مایونز اضافه نمی‌کنند و با مرغ گریلشده (نه سرخ شده) یا بدون آن و نان‌های تست سرخ شده در روغن زیتون آماده سرو می‌شود. علاوه بر اینها، نکته های دیگری نیز وجود دارد که رعایتشان به هر چه خوشمزه‌تر شدن این سالاد کمک می‌کند:

۱- برای طعم‌دار کردن برش‌های نان، بهتر است آنها را با کمی سیر تازه سرخ کنید و البته توصیه اکید ما آن است که روغن مصرفی‌تان روغن زیتون بودار باشد. زمان سرخ کردن هم نباید بیش از ۱ تا ۲ دقیقه طول بکشد.

۲- هرگز در تهیه این سالاد سس مایونز و سایر سس‌هایی که برای سرو سالادهای مختلف استفاده می‌شوند، به کار نبرید. سسی که با این سالاد سرو می‌شود، شبیه به مایونز است اما ترکیب‌های دیگری دارد و حتما باید با پنیر پارمیزان رنده شده مخلوط شود.

۳- کاهوهایی که برای تهیه این سالاد استفاده می‌شوند، کاهو پیچ یا کاهوی رسمی خودمان است که البته باید به برش‌های نسبتا بزرگی برش بخورند. یادتان باشد که کاهو در این سالاد ریز خرد نمی‌شود.

۴- در ایتالیا اگر سالاد سزار با مرغ سرو شود، فقط مرغ گریل شده در صفحات چدنی، استفاده می‌شود، یعنی مرغ پخته ریش ریش شده به هیچ وجه در تهیه این سالاد به کار نمی‌رود. البته می‌توان مرغ را به این سالاد اضافه نکرد.

۵- هرگز در سالاد سزار خیار و هویج نریزید. اگر در این سالاد برش‌هایی از این سبزی‌ها را دیدید، بدانید که تهیه کننده آن از دستور آماده سازی سالاد سزار کلاسیک ایتالیا آگاهی ندارد.

۶- هرگز روی نان‌های خردشده سس نزنید زیرا این کار باعث نرم شدن برش‌های نان می‌شود و تردی خود را از دست می‌دهند و چندان دلچسب نخواهند بود.

۷- کروتن (نان سوخاری) به این سالاد حجم می‌دهد. ۳ فنجان تکه‌های کوچک کروتن را با ۳ قاشق روغن زیتون مخلوط‌کنید. نمک و فلفل سیاه را چاشنی آن کنید. سپس آن را در سینی فر روی کاغذ روغنی ریخته و بگذارید در فر در دمای ۳۷۵ درجه فارنهایت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بپزد و طلایی شود. اگر از آنچووی خوشتان می‌آید، کمی از فیله آن رویش بریزید.

۸- باید از برگ‌های کوچک وسط کاهو استفاده کنید و آن‌ها را خرد نکنید. برای شش نفر، ۳ کاهو کافی است. تردی و کوچکی برگ‌های وسط کاهو به این سالاد زیبایی و تازگی خوبی می‌دهند.

۹- پنیر سالاد سزار با پنیر پارمزان رنده شده روی آن، خیلی خوب به نظر می‌رسد، ولی این تکه‌های پنیر مزه سس را خفه می‌کنند. بجای تکه‌تکه کردن پنیر، آن را ریزریز رنده کنید.

۱۰- برای مخلوط کردن انبر سالاد را کنار بگذارید و با دست به آرامی کاهو، کروتن و سس را مخلوط‌کنید. سپس پارمزان رنده شده را رویش بریزید.

نوش جان …

طرز تهیه انواع سالاد را اینجا ببینید

سایر دستورات آشپزی را اینجا مطالعه کنید

جهت دریافت جدیدترین اخبار و مقالات از طریق تلگرام ، اینجا کلیک کنید

گردآوری و تنظیم: گروه ۷ گنج 

www.7ganj.ir